KOCAELİ / GEBZE - Tavşanlı İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk bayramının 104.Yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Nis

23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapılan  hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Nis

Okulumuz velilerinden  aynı zamanda Okul Aile Birliği üyesi olan Özcan AKTOPRAK'a  öğretmen ve öğrenci dolaplarımızı  tamir etmesinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun yeni panolarının montajı tamamlandı. Yenilenen sandalyelerimiz  öğretmenler odasına  farklı bir hava kattı. Öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Güzel çalışmaların sergilenmesi ümidiyle..

Mrt

Okulumuz öğrencilerine temizlik bilinci kazandırılması,  daha temiz bir okul ortamı oluşturulması,öğrencilerimizin temizliğe önem verme, eşyalarını koruma , eşyalarına sahip çıkma ve çevresini temiz tutma alışkanlığı kazanmaları  için her ay düzenlenen ayın temiz sınıfı uygulamasında  3/A ve 4/A sınıflları  Mart ayı temiz sınıfı seçilmiştir.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası olması nedeniyle 7 Mart 2024 Perşembe günü 11.30’ da okulumuzda  deprem tatbikatı yapıldı.

Tatbikatta okul ve derslikler planlı bir şekilde Tahliye edilerek öğrencilerimiz daire şeklinde  acil toplanma yerinde  toplandılar. Alınacak tedbirler konusunda öğrencilere bilgi verildi

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünü coşkuyla kutladık.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızı tüm aziz şehitlerimizi saygı , rahmet ve minnetle anıyoruz.